Leta i den här bloggen

måndag 24 februari 2020

Kiinassa lähestytään Mooseksen lain ruokasäädöksiä eläinten lihan syömisestä

Toivottavasti Kiinan  elintarviketilanne pysyy kohtuullisena, vaikka  virussuspektit eläimet poistetaan ruokavaliosta ja aivan uutta kulttuurilinjaa aletaan toimittaa.  Toivottavasti kissat ja koiratkin poistetaan ruoista.  Siellä on niin paljon outoja eläimiä lautasilla, että varmaan suomalaisen ajatusmaailmaan ei mahdu.  yhdessä videopätkässä kiinalainen  nainen söi tosissaan lepakkoa , kokonaista lepakkoa lautaselta. Nehän ovat oikeita viruspusseja ja niiden tehtävä on tosiaan syödä viruksia kantavia itikoita tonneittain  maapallolla.  Tuo pangaliino Käpyeläin  taas pitää muurahaisia ja termiittejä kurissa  ja  sitä itseään vaivaa moni virus, joten siinäkin on  koronavirusta paljon eikä sitä pitäisi syödä.  On paljon eläimiä, joilla on tehtävänä luonnon tasapainossa, eivätkä ne ole tarkoitettu ihmisen ruoaksi. Ihan pelottaa ajatella suomalaisten tulevaisuutta, kun ei noudateta edes minimaalisinta ohjetta olla syömättä verta.   Tämmöisten ruttojen aikana ymmärtää monta  Mooseksen lain ohjetta. Jesaja 60: 1-3.  Suojele  Tooraa ja Toora suojelee sinua, sanotaan Israelissa.  Suomalainen taas sanoo.  Suojele hyvää tapaa, niin  tapa suojelee sinua.
Olen  monta kertaa vuosien varrella  toivonut, että kiinalaiset  muuttaisivat   elintarvikevalintansa  enemmän sellaiseksi "mooseslaiseksi", niin siellä paljon asioita järjestyisi.   en ollenkaan  toivo  länsimaiseksi, vaan   Raamatun mukaiseksi, että länsimaisen ravinnon  petolliset  vaarat voisi edes jokin kansa välttää järjen avulla.  Kristityissä maissa  on haittana väärin tulkattu  käsitys  ihmisen ruoasta, jopa niin suuri haitta, että  jos puhuu ruoka-ohjeista  on "  langennut pois armosta" ja keksii omia alkeislakejaan".  ja niin saattaa hartaa kristytytkin tehdä veriruokia ja käyttää ruoaksi  kaikkea mitä Mooses kieltää ohjeissaan. Onhan sitten lääkäreillä tulonsa taattuna   joka sukupolvi, joka vielä ilmenee.

Kiinan sisäisen epidemian  tiukassa  hoidossa on jonkin verran saatu vastetta niin että  leviämistä ei tapahdu ainakaan progressiivisesti.  Vaikka kuolleitten määrä tuntuu   suurelta  verrattuna  SARS1:een tässä vaiheessa . Tälle  virukselle kuitenkin ilmenee  vasta-aineita ja toipuneilta saa  plasmaluovutuksiakin.  Tämä on hyvä uutinen.  Se merkitsee myös että aikansa  raivottuaan  virus kohtaa väestöä , jolla on vasta-aineita niin monella, että se  tyrehtyy   myös kuten SARS1.  On paljon asioita mitä koronaviruksista ei tiedetä. Niitä on ollut niin paljon, että niistä on jonkinlainen pohjavastustuskyky olemassa, mutta sitä  ei hahmoteta.



https://www.chinadaily.com.cn/a/202002/24/WS5e53b886a310128217279e7f.html
Li Min/China Daily
China will ban the consumption of wild animals and severely crack down on the illegal wildlife trade as wild animals are widely believed to be the source of the novel coronavirus, according to a decision adopted by the top legislature on Monday.
The decision to crack down on the illegal wildlife trade and eliminate the bad habit of eating wild animals to safeguard people's lives and health was deliberated and adopted at a bimonthly session of the Standing Committee of the National People's Congress, China's top legislature.
The decision, consisting of eight articles, focuses on the prominent problem of some people recklessly eating wild animals. It aims to completely ban eating wild animals and crack down on the illegal wildlife trade before relevant laws are amended to provide a strong legislative guarantee for safeguarding public health and ecological security, according to the legislature.
The habit of eating wild animals and the related illegal trade have aroused huge public concerns after the outbreak of the novel coronavirus, as disease control experts have said wild animals are very likely the source of the new virus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar