Leta i den här bloggen

tisdag 21 juni 2022

Koronarajoitukset loppuvat

 ---  samaan tahtiin kuin Long covid potilaiden pitkittyneet  virusinfektiot tuottavat  lukemattomia  monimutaatiovariantteja  maapallon eri puolilla ja jokainen variantti tietysti kokeilee  elämää maapallolla parhaan kykynsä mukaan. Jokin niistä voi ponnahtaa vauhtiin,joten  monitoroinnit jatkuvat kautta maailmaan edelleen WHO:n  toivomuksesta ja  ihan vain talonpoikaisjärjestä eri laboratorioissa. 

 Samoin myös edelleen teen näitä  Spike- mutaatiolistoja ja kerään  niihin tietoja sitä mukaa kuin  niitä tulee.  Sars-2 aalto on  nyt notkelmassa, mutta  sen alalinjoista muodostuu oma paksu notkelman pohjataso eikä  se näytä menevän vielä nollille. 

Tässä vaiheessa kannattaisi  keskittyä kohottamaan long covid potilaíden vastustuskykyä ja kuntoa kaikin tavoin. hyvä ravinto ja runsasti antioksidantteja ja  raikasta ilmaa ja  dehydraation välttö kesäkuumuudella, sillä heissä kytevät mahdolliset virusvariantit  muuten mutatoituvat edelleen.  Rokotuskaaviota pitää jatkaa koska  valtavan monta on vielä rokottamattomia maailmassa ja hyvä alusta  heikoillekin uusille varianteille.  Vielä se   sars-2 ilmentää uusia tartuntoja ja mortaliteettia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar