Leta i den här bloggen

söndag 7 juni 2020

Pandemiaolosuhteet vaikuttavat joukkojen käyttytymiseen

Ilmeistä on , että  nykymaailman väestö, joka on tottunut jokseenkin hyviin oloihin, ei omaa enää sietokykyä, joka auttaisi selviytymään turhasta  taudin levittämisestä ja leviämiisistä.
Kaikenlaista levottomuutta ilmenee ja rikollisuus etsii myös toteutustavoilleen  uusia suotuisia hetkiä.
Eikä voi olla  pohtimatta sitä, olisiko  tahallisia taudinlevittäjiäkin olemassa tuon joukkokäyttäytymisen haittojen  ohella tai taustalla.
Lisälksi on ilmeentynyt Italiassa oranssitakkien liike, joka sanoo , että pandemia on valhetta.
 USA ja Brasiliakin aikovat vetäytyä pois  WHO:sta.
Matkustamaan  tottunut turistikansa on tulossa erittäin kärsimättömäksi ja on purkautumassa joka puolelle maailmaa  piakkoin.
Eniten  tästä pandemian kydettämisestä  kärsii luonnollisesti tavallinen  rutiiniyhteiskunta,  tavallinen maanviljelys ja  sadonkorjuu, Kaikki  teollisuuden alat.  Yksinkertaisesti  on suuren laman ainekset. Ja tässä kaikesa on sitä terrorismiin taipuvaa  kansainvälistä väestöä ja  maailman luonnonkatastrofeja, heinäsirkkoja, kuivuutta, vanhat pakolaisongelmat ja ikuiset sotaherrojen  sodat.  eikä voi sanoa että tuo  sateenkaariölippukansa  lisää  geneettistä stabiliteettia ja immuunivastetta maailmassa.  Itse asiassa, aika  matalat prognoosit pandemian  loppumiselle.  Päinvastoin  pahempien  mutanttien ilmenemisen  mahdollisuus kasvaa päiväpäivältä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar