Leta i den här bloggen

lördag 6 juni 2020

Pandemian lieskat leiskuvat eri maissa eri korkealla ja eri kuumina.

Venäjällä todettiin nyt  8 855 uutta koronavirustartuntaa /vrk

Uutistoimisto Reutersin mukaan Venäjällä on todettu vuorokauden aikana 8 855 uutta koronavirustartuntaa. Uusia koronavirustartunnasta johtuvia kuolemantapauksia on 197.
Luvut ovat hieman suuremmat kuin päivää ennen, sillä tartuntoja havaittiin 129 enemmän. Kuolemia raportoitiin vuorokauden aikana 53 enemmän edelliseen vuorokauteen verrattuna.
Venäjällä on yhteensä todettu 458 689 koronavirustartuntaa ja 5 725 koronaviruksesta johtuvaa kuolemaa. Tartuntamäärä on Johns Hopkins -yliopiston mukaan maailman kolmanneksi suurin

Intiassa kuudeksi eniten todettuja tapauksia

Intia on ohittanut Italian koronavirustartuntojen lukumäärässä, kertoo uutiskanava Al-Jazeera. Intian terveysministeriö raportoi 9 887 uudesta koronavirustartunnasta vuorokauden aikana. Yhteensä koronavirustartuntoja on todettu Intiassa 236 657.
Intiassa on näin ollen todettu kuudenneksi eniten koronavirustartuntoja maailmassa. Eniten tartuntoja on todettu Yhdysvalloissa.
Suurin osa Intian uusista tartunnoista on todettu maaseudulla. Al-Jazeeran mukaan syynä on satojen tuhansien siirtotyöläisten lähteminen kaupungeista sen jälkeen, kun Intiassa aloitettiin rajoitustoimenpiteet maaliskuun lopussa.

Ruotsi
 https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Sverige++COVID-19++fall
https://www.folkhalsomyndigheten.se/folkhalsorapportering-statistik/statistik-a-o/sjukdomsstatistik/covid-19-veckorapporter/senaste-covidrapporten/
 https://www.folkhalsomyndigheten.se/globalassets/statistik-uppfoljning/smittsamma-sjukdomar/veckorapporter-covid-19/2020/covid-19-veckorapport-vecka-22-final.pdf

Statitistiikan pitäminen pandemian myrskyn aalloilla ei ole maailman yksinkertaisinta laboratiivista toimintaa.  Voi miltei verrata  maailmansotakuolemantapauksiin ja niistä annettuun tilastotietoon.  Ensinnäkin eräänlainen kauhutila vallitsee  ymmärtäväisen  terveydenhuoltohenkilökunnan joukossa.  Spesialtisteja jotak osaavat diagnostiikan, on  harvoja verrattuna  pandemisen  uhan alaisen väestön määrään.  Ja kolmanneski,  tämän pandemian vaarallisuuden mitta on  suurimmaksi osaksi  tuntematon.  Ja neljänneksi: ei vaikuta kuitenkaan siltä pandemialta, josta Sakarian kirja kertoo ja joka on joskus tuleva.  Niin nopesti tässä nykyisessä pandemiassa  ei infektio läpäise kudoksia ja sulata  kollageenia.  Se tulevaisuuden kauhupandemia  Sakarian profetiasta  on ikäänkuin matrixmetalloproteaasien et  al. täysi äkkiaktivaatio, joka kohtaa vain seletiivistä osaa ihmiskunnasta jostain syystä.  Joten tässäon vielä paljon  tutkimisen varaa näissä proteiineissa kuten MMP, ADAM, ADAMTS ja proteaasit yleensä sekä toisalta proteiinien struktuurien  koordinaatioita ja genomia stabiloivissa proteiineissa ( Zn- perheet ym).  Säteilytekijälläkin saattaa olla  merkityksensä, samoin  maailman kemiallisilla saasteilla.  Luojalla on kuitenkin hyvä tahto  ihmiskunnan suhteen ja Hän muistaa meidät tomuksi, kuten Sana sanoo. Samuel Bagsterin kooste eiliseltä päivältä kesäkuun 5.:ltä iltapäivän  sanaksi:
 Ps.103:14.
I Moos. 2:7.
 Ps.139:14-16.
 Malakia 2:10.
Ps. 103: 13.
Ps. 78: 38, 39.
Ps. 103: 22.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar