Leta i den här bloggen

fredag 4 januari 2013

Erikoinen tilanne AH5N1 ja A H1N1 rintamissa.

Näyttää siltä että A H1N1 on tullut aika letaaliksi alueilla, jotka ovat  H5N1 endeemisen fokuksen periferiassa kuten WestBankenilla, Jeminissä, Saudiassa.  Endeeminen fokus  A H5N1:lle on  Egyptissä lähinnä. ja jatkuvasti surmaa suurelle virusmassalle altistuneita ihmisiäkin, vaikka lintusaneerausta jatkuvasti tehdään 

Ettei A H1N1 ole saanut jotain geenimateriaa lisää, A H5N1.stä käsin?

 http://www.who.int/influenza/human_animal_interface/Influenza_Summary_IRA_HA_interface_17Dec12updated.pdf

A H1N1  siinä vanhassa muodossaan "2009"  liittyy nyt nykyiseen turvalliseen  sesonkirokotteeseen , mutta  A H5N1  toivottavasti vielä pysyy rahkeissaan sillä rokotta ei ole niin suuren ( pandemismittakaavaisen) globaalin tarpeen mitalla yhtäkkiä - jos  pandemiamuoto  olisi itse AH5N1, mutta eihän sitä viime hetken prepandemista mutaatiota tai pientä muutosta vielä tiedä, mikä se tulee olemaan. . Mutta ne jotka  nyt kuolevat  WestBankenilla ja lähimaissa influenssaan ( muualla kuin Egyptissä) ,  n 20 tapausta   tapausta, ovat  päägenomityypin  A H1N1 viruksen surmaamia.

Muualla maailmassa  on muitakin  HN  lintuviruskombinaatioita nyt fokuksessa, mutta nämä kaksi ovat Eurooppaa lähinnä olevia. Nyt olisi mukava saada asiantuntijan artikkeli jostain, mutta niitä saa harvemmin  Varhemmin.ihmisiä kuolla kupsahti kuin kanoja, eikä  tilannearviota ole muuta kuin jotain juorufoorumia myöten. Olisi parempi että nyt joku virallinen taho ottaa  järkevän kannan. Joka tapauksessa  Pandemrix adjuvanttien  aiheuttamat narkolepsiat tekivät melkoisen myyräntyön ja moni voi jättää ottamatta hyvän kausirokotuksenkin sen takia.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar