Leta i den här bloggen

torsdag 8 december 2016

Pandeminen dementiatauti

Onhan myös prionitaudeissa, joista tulee dementia, tarttuvia muotoja , mutta niin pahaa dementiapandemiaa ei kaiketi ole  viime vuosisatoina ollut kuin tämä nykyään  hiipivä  globaali   aidsdementia. ja tässäkin  pandemiassa olisi elämäntapatekijöillä profylaktinen estävä vaikutus.
Myös kulttuuritekijät vaikuttavat, ja niitä taas on vaikea hetkessä muuttaa.
Valtiot jos nyt välittävät  välttää infektoivia dementiatauteja , voisivat lainsäädännöllistä tietä tehdä joitain preventiivisiä lakeja.
Harva maa valtiotasossa alkaa suosia pandemisen  dementian  riskikäyttäytymisen lisäämistä- mutta niitä vain näyttää olevan.  Tulee mieleen, onko lainlaatijoilla itsellään hiv kun langettavat kostoksi  koko kansaa laeillaan.

On jo herätty näkemään mikä taakka- ekonominen ja kansakuntien voimavarat sitova - on  AD- pandemiasta  maailmalle  tulevina vuosikymmeninä, ja sitä vastaan on suuri  määrä tiedemiehiä ja hoitohenkilökuntaa jo ponnistelemassa, samoin tutkimuksia tehdään, miten saataisiin AD estettyä ja pilleriä jos toista  koetaan löytää. ( vaikka jo AD- tutkimusalalla valitetaan että  suhteellisesti   syöpätutkimus nielee  paljon suuremman osan reseursseja, tutkijoita ja varoja, vaikka kuolleisuus on vain murto-osa AD- taudin kuolleisuudesta ja  taakasta maailmalle)

Entä   AIDS-dementia?   Tämä raivoava  pandemia vielä kärsii  ongelman  kieltämisestä kaiken lisäksi! 

Mutta kaikki tietävät miten  HIV voidaan estää, mutta sen annetaan vain jopa  levitä vapaasti ja  valheen varjolla vähätellään  sen vaaroja ja dementoivaa ja  elämänikää lyhentävää saati sitten kognitiivistä kapasiteettia nakertavaa vaikutusta.  Hirvittävä  valtiollinen valhe, jos  niin tehdään jossain valtiossa.   Saattaa olla että valtiota johtavat itse potevat  hiipivää AIDS dementiaa ja sen takia  vähättelevät infektiota. Tulehdukseen  näyttöö kuuluvan myös eräänlainen kostonkierre mekanismi: se joka sairastuu, kostaa  infektoimalla monia. jotenkin ikäänkuin  henkisesti toimii viraalisti. Virus tekee sieluun  infektion.

Eipä ihme että hiv virus kuuluu biokemiallisiin aseisiin.  Se lamauttaa  kansakunnan seuraavan sukupolven mahdollisuuksia  pysyä  terveenä.
Ihmiset terveillä aivoillaan voivat epäsuorasti  valita  infektoitua  dementiaviruksella  jonkinlaisissa  depressionpohjissa tai  huumeitten vaikutuksen alaisina hetkellisellä  hällä väliä tyylillä, viettien  vieminä.
 Zikavirusinfektiossa  taas  ei enää ole niitä terveitä aivoja.
 Jos annetaan periksi yhdelle dementiavirukselle, se saa valtavan massan aikaan ihmiskunnassa ja  pääsee kehittymään pahempia-  ehkä kehittyy sekllainen dementiavirus, joka ei vaadi elinnesteitten kautta tapahtuvaa kontaktitartuntaa-  vaan leviää kuin influenssa tqai sars.  Silloin ihmiskunta kokisi  taas uuden aadamin horroksen ajan ja jostain isoloidusta  ryhmästä  tulisi uusi sivistysyhteiskunta joskus.

 Pitää käsittää että hiv viruksesta ei kukaan koskaan parane.  vaan dementia tulee toisille myöhemmin kuin toisille, ellei opportunistiset tulehdukset niitä jo aiemmin.

Tietääkseni Israelissa joutuu jokainen esittäään HIV testi tuloksen ennen kuin menee naimisiin.
vaikea on ns. vapaan seksin  maissa puhua mistään HIV testistä . joten ne ovat predisponoituja  pandemialle. Tämä olisi hyvä muulalakin. Ei kai ole tarkoitus että mennään naimisiin vahingoittamaan toista  henkilöä ja muuttamaan toisen  elämä täysin turvattomaksi.  Sitä ei voi kutsua rakkausavioliitoksi, vaan joksikin kostonkierteeksi.

M.m. Afrikasta purkautuva miesten ja poikien invaasio Eurooppaan voi lisätä myös Aidsia, sillä  sikäläinen käsitys naisesta ei ole kristillisien yhteiskuntien opettamaa. Ja muutenkin on outoja, sairauksia edistäviä kulttuuripinttymiä.  Mutta  niin suurta  mannerta ihmiskuntaa  on mahdoton saada minkäänlaiseen  hiv- kontrolliin  tällä vuosituhannella.  Siellä tapahtuu luonnollisesti suuri joukkokuolema aidsdementiaan tulevan puolen vuosisadan aikana  ja opportunistisiin tauteihin menehtyy moni  ellei muutosta tapahdu   ihmisistä itsestä käsin  - edellytyksenä mm  se naisten silpomisten  veristen raakojen  seanssien lopetus. Turhaa  terveiden  ihmisten  verenvuodatusta ja haavoittamista pitää  välttää, sillä  se on oman immuunivasteen säilymisen perusedellytys.   Afrikan nainen on kuin heinä joka  heti taitetaan  ja sitten kuihtuu ja muuttuu erämaan tomuksi  ja autiomaat vain kasvavat  ja julmat heimosodat  raivovavat milloin minkin jumalan nimeen.  Jos on jokin  pieni kyläyhteisö selvinnyt  taistelussa pimeyksiä vastaan,  hyvä niin.  Länsimaiden tuen arvoisia asioita.   Pöyristyttävää  on se että tiedetään afrikkalaisnaisten kohtalo ja sitten  Afrikan pakolaisvirta on miltei vain miehiä ja poikia-   Afrikkaan erämaahan jääneet  naiset-  vain tomua  näivettyvään tuuleen? Ja mikä on pakolaiskaaoksen  takana? Tarkoitus  ei   kai ole, että myös länsimaat  saavat aidsin, köyhyyden,  sodan, kurjuuden, ja naisten tuhon.

 Joka tapauksesa  maailma on predestinoitu  "valon voittoon", sillä jäljelle lopulta jäävät ne jotka noudattavat moraalisääntöjä, hygieniaa, lähimmäisenrakkautta , monogamiaa ja rauhaa  toivoen hyvää ja koettaen  varoittaa ja neuvoa ja auttaa.   Neuvot  oikeasta  tiestä on olemassa maailmassa jo Raamatun lehdiltä ja nykyinen lääketiede syventää niitä neuvoja ja  löytää niitä "puita joiden lehdet ovat parantavaiset" ja  vesiä jotka ovat "kristallin kirkkaita ja elämän vesiä".

Toistaiseksi  hiv on voittamaton tauti. oireita voi kyllä vaimentaa ja taudin kulkua jarruttaa.  Mutta estämisen vaaditaan paljon työtä ja informaatiota ja yksinkertaisesti vaaran oivaltamista, käsittämistä. ja vaaran tunnustamista vaaraksi. Nykyajan ihmisten pilkkaama vanhanaikainen siveys, yksiavioisuus  ja moraali  on luonnollista suojaa. Sen lisäksi  hygienia, perusterveydenhoito ja tieto.
Tietysti: Diagnostiikka ja   virusmäärän vähentäminen lääkkeillä niiltä jotka onnettomasti ovat  sairastuneet.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar