Leta i den här bloggen

onsdag 27 november 2013

Joulukuun 1. päivä on kansainvälinen päivä AIDS pandemiasta

Jos tekee yhteenvetoa  epidemiologisita taulukoista, maailmankartasta,  käytöksellisten tekijöitten ja uskonnon vaikutuksesta  tähän pandemiaan, voisi päätellä että  evolutionaalisen vuoden kuluttua maapallo on islamilaisten hallussa, apinat ovat kadonneet ja muita kalvaa jokin  nopea dementia, joka lyhentää eliniän.

http://www.who.int/vaccine_research/diseases/hiv/en/
Tällä hetkellä infektoiutmisvauhti on 14 000 tapausta päivässä.
 Parantavaa lääkettä ei ole tähän mosaiikasti   evasoituvaan  virukseen, joka tuhoaa mm heti aluksi   solunsisäisen immuunijärjestelmän, jonka tehtävänä on siivota kaikki  retroelementti,  joka haittaa genomin stabiilisuutta. Siis  kaikki runsaat  retroelementit jäävät ikäänkuin  olemaan ja edistävät  dementiaa ja kehon luhistumista, kyse ei ole vain tästä yhdestä retroelementistä hiv.  Se vaikuttaa  monien, ehkä kaikkien solunsisäisten  antiretroviraalisten  järjestelmien  luhistumista.  Onko löydetty mitään antriretroviraalista järjestelmää, mitä se ei evasoi?

Siis koskaan Hiv virusta ei voiteta millään pelkällä  pillerillä tai piikillä, ellei   infektoitumista estävä käytös ojennu  niihin Nooan jälkeisiin Raamatun ohjeisiin, jotka ovat  ammoisista ajoista Hiv viruksen kaltaista  infektiota estävät. HIV on evoloitunut zoonoosien kautta   miljoonaa  vuosia ja vasta nyt päässyt siirtymään  ihmisestä toiseen tarttuvaksi  viime vuosisadalla.  Jopa silloin kun valmistuin läkäriksi 1972,  ei tuollaisesta  ihmisen  autoimmuunisesta retroviruksesta  osattu mitään mainita . Virus sai olla  hämärässä kytemässä ties kuinka monet vuodet lääkärien tietämättä.

Islamilaiset  mahdollisesti noudattavat niitä  Nooan  ja Mooseksen ohjeita käytännössä enemmän kuin juutalaiset tai kristikunta, sillä juutalaisille tuli myöhemmin  myös pyrkimystä monogamiaan, mikä kristikunnassa on jopa  lakina, ja samalla  syynä  vapaitten suhteitten  rönsyilyyn ja hiv viruksen leviämiseen. Nooan  esimerkin mukaan kyllä jokaisella miehellä oli oma vaimonsa, yksi.  Monogamiaa koetettiin siinä arkissa soveltaa jokaisen eläinlajiinkin. Arkki oli monogamian yritys.

Myöhään  opiksi kiteytynyt islam   sallii  ikivanhaan tapaan  joitain seikkoja kuten  jakobiaanisen  neljän vaimon ´hankkimisen miehille, jolloin  ilmeisesti  taipumus  hiv- virusta levittäviin tapoihin vähenee.  Tämä saattaa selvittää miksi kartalla ainakin islam- alueilla on vähemmän hiviä ja aidsia. Mutta saattaa olla että  kyseessä on puuttuva informointi. 

Raamatussa  kielletään kaikki sellainen, mikä aiheuttaisi  veren kautta tapahtuvaa kontaminoitumista -. Uudessa Liitossa lisäksi lopetettiin kaikki veriuhrit, joten  niidenkin mahdollinen kontaminaatiolähde väheni.   lihan teurastus  ei myöskään konsentroitu yhten paikkaan, mikä konsentroi myös verivirukset yhteen paikkaan.   Mutta ravinnoksi  teurastaessa piti  eläimen veri  antaa valua pois ja peitettiin maahan. Eikä itsestään kuollutta saanut kristittykään  syödä, kuten ei juutalainenkaan.  Kasvisruoan käyttökin sallittiin normaaliutena.  Uuden Liiton perusohje on Välttäkää verta  kuten  myös  avioliiton ulkopuolisia suhteita

Niin korkeaa moraalia, mitä Jeesus opetti maailmalle, ei tosin voi implementoida vasten ihmisen omaa tahtoa, koska se on tahtoelämälle kohdistettua sanomaa.

Jotkut ymmärtämättömät- tietämättä että juutalaisuus oli surmannut kaikkii homoseksualistiset ja avionrikkojat  kivittämällä siihen mennessä kun Jeesus alkoi puhua mielenmuutoksen tärkeydestä- muokkaavat itselleen sellaista Jeesuskuvaa ,  joka on  tämän ajan  korruptiivisen yhteiskunnan  materiaalista  parsittu jokaisen  mieliksi kokoon.

 Kristikunnan kauhuksi islamilaiset edelleen - ( 2000 vuotta jeesuksen opetuksesta  on kulunut)-  noudattavat sitä kivittämisperiaatetta joissain maissa, minne ei ole  tullut Uuden Testamentin oppi, jossa ihminen tahtoo noudattaa Jumalan lakia ja myös avioliiton monogamista korkeatasoista moraalia  mielellään ja  tottelee niitä  edellyttäviä  sääntöä, mitkä suojaavat ihmiskunnan älyllistä kehittymistä ja eliniän pituuskin siinä  runsaantuu.  Lähimmäisen rakkaus ja  keskinäinen kunnioitus ja muut hyveet eivät kärsi noitten peruslakien noudatuksesta.

Pakanakansoille (roomalaisille, kreikkalaisille) , joilla ei ollut niitä   homoseksualistien  poisjuurtamislakeja itsellään , annettiin ensimmäisenä ohje  tahdonalaisesti välttää  sellaisia tapoja, joista  Vanha Testamenti kivitti .
Roomalaiskirje on tästä esimerkki.  Rooman valtakunta oli luhistumassa korruptioonsa niinä aikoina, mutta ehti  aggressioissaan surmata  moraalisaarnaa ylläpitävää kristillistä seurakuntaa  erinäiset  määrät- mitä raaimmin.

Kristikunnan säännöissä on avioliitosta muutamia mainintjoa:
Mies tietäköön hankkia itselleen vaimon.  
Seurakunnan johtajan tulee olla yhden vaimon mies.  
 
 Tässä muuten  ei sanota miten seurakunnan  hierarkian  alemmassa portaassa olevien perheitten kanssa oli. Moni  ilmeiseeti  saattoi olla  tullut  uskoon perhekuntineen  ja liittyä seurakuntaan kun jo oli useita vaimoja ja monesta useita lapsia..  Ei heitä karkoitettu seurakunnasta, mutta  tällaiset sultaanit ja klaanijohtajat eivät  saaneet seurakunnan johtajan virkaa.

 Tietysti Pyhä Henki  ja Jumala itse  on oikeutettu  tekemään valintoja. Hän valitsi Paavalin, Hän valitsi Daavidin jne. jostain muusta syystä kuin  henkilön    sosiaalisten suhteitten kuvankauneuden  perusteella.  Sellaisia valintoja voi tapahtua edelleen.

 Ihmettelen että  esim influenssapandemiasta on niin kova kohu ja sen profylaktiasta, mutta HIV pandemiasta ei edes mainita että  kristillisen moraalin palauttaminen yhteiskuntaan  olisi sen paras ennalta estäjä ja sellaista moraalia tulisi opetaa kautta maailman- aivan Jumalan Pojan käskystä.

Islam  tulee tässä vetämään sen pitemmän kortensa.  Kristikunnan Jeesuskuvan mutiloinnin takia islamilaiset  eivät näe Häntä Jumalan Sanana, joka tuli lihaksi. Eikä Jumalan Poikana.

Näen HIV- infektiopandemiaan suurimpana syynä kristinuskon antaman tiedon valon puuttumisen, kristinuskon sanoman muuntamisen,  vuosituhanten välimpitämättömyyden  evankelimun levittämisestä tasapuolisesti kaikille kansoille. Nyt se kostautuu. Onneksi on alkanut  endogeeninen kristinuskon  herätys Afrikassa.  Siinä  otetaan Uusi Testamentti suoraan vastaan ilman kristikunnan lankeamisen aiheuttamia  sanoman muuntelemisia. Sieltä voi tulla  maita joissa  HIV loppuu meutenkin kuin sharian kautta.  Ikävä  vain että islamilaiset - vaikka heille on tärkeää  tietty moraali,  näkevät kristityt lähinnä  elinkelvottomina  ja maapallolta poistettavana  materiaalina.  mikä taas heijastaa, että ei siinäkään ismissä ihan ole kaikki jenkoillaan, vaikka HIV- vähenisikin.

Siis- rokotteen keksimisyrityksilläkin on  vankka sijansa tässäkin asiassa. Vaikka tosiaiseksi on vaikea kuvitella mistä ainesosista se tulisi koostaa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar