Leta i den här bloggen

onsdag 19 december 2012

Isorokko heräsi sittenkin???. Onkohan tieto todenperäinen?

 Tänään vasta  19.12. 2012 on Global Incident Map  esittänyt tämän väitteen . Tapaus olisi ollut  1 kk sitten. Saapa sitten nähdä,  mitä  oikea tieto tuo tullessaan. Johonkin rokkoon oli yhtäkkiä  7 lasta kuollut lähitienoolla toisiinsa nähden) - (Tieto katosi  yön aikana Global incident map- kartalta! Siinä oli iso P alternoiden  kuolleitten lukumäärällä 6)- Aia voi olla pakistanilaisrokotustyöntekijöitenntakia jonkinlainen hälytysmerkki pinnalle ( siis särmille- siellä on taas kuolut lisää rokottajia).

Type: Small Pox
City: Khairpur (Pakistan)
Date: 2012-11-19 10:31:00
URL: http://www.nation.com.pk/pakistan-news-newspaper-daily-english-online/national/19-Nov-2012/three-children-die-of-smallpox-in-khairpur
Olen itse kyllä saanut 2 kertaa isorokkorokotuksen,  ensin   Suomessa ja sitten  Israelissa 1972, kun Syyriassa oli isorokkotapauksia. .

Katson mitä WHO:n isorokkosivu kertooa. Siin ei mainita näitä kolmea tapausta.
 http://www.who.int/csr/disease/smallpox/en/index.html

Internet kertoo, että aluksi oli arveltu kyseessä olevan tuhkarokon tai ns Chicken Pox, mutta sitten varmistui "Small Pox", jota voi tavata jossain kaukaisessa nurkkakulmassa vieläkin.  Sen lisäksi että se kuuluu tieteellisiin laboratorioihin varmuuden varalta.

Tämä nyt on minulle aivan tämän päivän sivulöytö tuosta  globaalista kartasta,  jota silmäilen  silloin tällöin.
ISOROKKO on ruotsiksi SMITTKOPPOR.
Vaikka se on katsottu maailmasta poisjuurretuksi taudiksi, Ruotsin Tartuntatautien virasto pitää tekstin siitä  sivuillaan.

 http://www.smittskyddsinstitutet.se/sjukdomar/smittkoppor/

Otettava huomioon rokotuksen olemass olo.
 http://www.nap.edu/openbook.php?record_id=11240&page=9

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar